Peti put zaredom, Alcaplast je nagrađen na takmičenju Najboljih 100 Čeških Kompanija. Uprkos aktuelnom vanrednom stanju i povezanim restrikcijama, ceremonija se odigrala u skladu sa planom u Španskoj Dvorani Praškog Dvorca. Lukaš Vozdecki je preuzeo nagradu u ime vlasnika kompanije Radke Prokopove i Františeka Fabičovica.

„Napravili smo sjajan posao zajedno sa našim zaposlenima u 2021 iako smo se morali suočiti sa tornadom, ekonomskom krizom i krizom sirovina i dva talasa pandemije. Uprkos svim preprekama, uspešno smo odgovorili svim poslovnim izazovima i nastavili da rastemo. Doživljavam nagradu uglavnom kao poštovanje našeg aktivnog pristupa svim poteškoćama koje ova nova era donosi, i zahvaljujem svim našim zaposlenima na njihovoj podršci“ prokomentarisala je Radka Prokopova, Izvrčna Direktorka Alcaplasta.

Nagrada je uručena od strane Comenius Company na takmičenju Najboljih 100 Kompanija Češke od 1996. Cilj takmičenja je naći i podići profil Čeških kompanija iz različitih ekonomskih sektora koji dostižu odlične i izvanredne rezultate.

Pogledajte koje druge kompanije, zajedno sa Alcaplastom, su rangirane: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal